Sunday, 29 September 2013

Assalammualaikum sayang.. =)

hai sayang...
lama sudah x update blog nie kan??
bukan apa, I agak sibuk sikit...
almaklumla....budak FINAL YEAR katakan...
ehh....dah dinal year ke????
yeaaaaaaaaa......besttt nyerr.....
sudah tak xasar nak menempuh alam pekerjaan dan seterusnya alam perkahwinan..
opss....!!!!!!
hehe....umur dah meningkat...kena la plan untuk masa depan...
kan kan kan??????
walaubagaimanapun...suatu saat nanti aku pasti akan merindui zaman belajar..
sebab masa belajar aku x perlu pkir pasal bnyak masalah
cuma masalah belajar jaa....
poyo je dengar....kan???haha
sudah tiba masa untuk aku cuba menyesuaikan diri dengan alam pekerjaan..
emmm tp kerja apa???
kerja makan aku tau la....cekap plak 2...haha
ishh...xmw la cakap sal kerja lg nie....nak cakap sal belajar ja...
jom tgk apa yang aku belajar selama 4 tahun di UNIVERSITI UTARA MALAYSIA
















semua nie mungkin tak akan dapat dinikmati di alam pekerjaan....
segala kenangan di BUMI SINTOK akan sentiasa terpahat di kalbu....

love UUM love SINTOK....

Sunday, 1 September 2013

semakin hari semakin sayang..... :-*

lama x update kan....
al maklumla...cuti berbulan bulan....xdak internet plak kat umah
mang x da chance la nak update....
u all rindu i x???
ewahhh soalan.....
sebenarnya kan u all...i x taw nak tuliss apa..
emmm biarlah gmbar yg membicarakan semuanya....
ewahhhhh.....






setelahh di edit buat kali pertama

edit tok kali ke 2