Thursday, 28 March 2013

semangat ber fb...:-P

uucakk....

haii sume.....pagi nie agk memboringkan...sbb semalam aku tido awl...so pg nie x lehh la nk bngun lmbat...haha
ishhh ank dara apa nie tido bngun lambat...x bekk tw....

apabila aku terbangun awl..so aku x dak bnda nak buat...apa lg, godek2 fb la pg nie...godek punya godek, maka fb aku pun bertukarlah wajah...hehe..

lepas nie lagi kuat la aku mengadap fb...
dah cntik fb aku nie....
x jemu kan tgk fb aku nie...comel je...mcm cover novel pun ade 2
emmmm....aku cuma nak update sal fb aku je....usaha aku sepagi....
usaha nie je yang termampu...haha...

*********************

nie pulak desktop aku...
tah apa la kena dengan aku pagi nie...
eja dok buat benda2 gi nie ja....




Tuesday, 26 March 2013

tabiat baru....>_*

hello.....!!!!

jumpa lagi kita ekk malam nie.....hehe
malam nie just nak gtw yang aku akan ubah dan aplikasi sedikit apa yng someone 2 gtw aku....
dye cakap...
"kalau kita tidak ikhlas untuk melakukan sesuatu, maka kita jangan lakukan itu..."

aku x tau sejauh mana bagusnya amalan seperti itu, tp ia dengar mcm bagus....
bagi aku, pernyataan diatas 2 bagus sebab pertama kita x kan mengungkit apa yang kita telah buat tu...elok2 buat 2 dapat pahala, last2 tinggal dosa..kan?? kedua. kita x akan menyakitkan hati kita...aku ulang, kita TAK AKAN MENYAKITKAN HATI KITA.......x kisah lah apa pun orang nak cakap tp pokok pangkalnya kita yang niat kita...

lagi satu, kenapa kita sibuk2 nak jaga hati orng???

kita buat 2 demi orang, buat nie demi orng..last2 apa yang tinggal tok kita???? kepuasan??
betul ke jika kita dapat mengembirakan orng kita akan gembira????sapa nak jaga hati kita ekk???
boleh pakai lagi ke istilah 2???

bagi aku, istilah tu hanya sesuai untuk digunakan dan diaplikasikan tok family kita ja....bukan untuk orng lain...sbb jika kita terlalu menjaga hati orng, orng akan mengambil kesempatan atas kita...kan???
salah ke? bukankah manusia zaman sekarang hanya pentingkan diri......???? boleh percaya ke analogi tu??

                                                   
apa motif gambar nie pun aku x taw...

                                                            ********************************************

nasihat aku, zaman sekarang jangan la terlalu percayakan orang sangt smpai semua masalah luar dalam diceritakan kepada orang itu....kenapa aku cakap macam 2???
sebab nya, kita x tahu seberapa lama dye dengan kita, n apa jaminan jika dye dan jauh dari kita n dia x kan bongkarkan cerita kita tu....n atas jaminan apa yang sye 2 suka mendengar masalah kita...????
sebelum ceritakan masalah atau hal peribadi dengan orang even orang tu adalah sedara atau sahabat baik sendiri pun, kita kena berhati2....manusia boleh berubah..dari cerita2 kita itu dia boleh ambil kesempatan atas kita....mana tahu kan..niat orang.....

sepandai mana pun kita menilai seseorang, ingt dye tetap manusia yang x boleh dipercayai seratus peratus....
sesuai juga jika pepatah ini digunakan...

                                 "sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua"

kesian tupai...2 la pndai lompat tp x pandai nak cri tempat nak lending
kan dah tersungkoq...

                                                "air yang tenang, jangan sangka tiada boya"

boya nie plak pandai ja mengelirukan dan meyakinkan orang
yang dye x dak dalam tu...pelan ja dye berenang



Monday, 25 March 2013

kebersalahan menerkam diri

26 MAC 2013

x tau la sebab apa aku rasa bersalah sangat malam nie...asa mcm di pinggirkan ja....napa makin lama makin jadi gi ni???? sume orng yang aku percaya rupanya tak bapa nak boleh percaya...kenapa sume orng yang aku sayang, yang aku anggap sebagai sedara 2 la yang buat aku asa x selesa, rasa bersalah?????

kesalahan aku, cuma aku payah nak lupakan apa yang terjadi...aku senang nak maafkan tp sukar untuk melupakan...bukan aku minta semua ini, aku pun x mau jadi mcm nie...sebabnya aku dah x selesa bila benda, kenangan pahit tu berlegar2 dalam minda aku...tp aku x terdaya nak atasi sume ini....

x semua orang sempurna termasuk lah aku...even kalau dia baik mcm mana sekalipun, tetap dye penah lakukan dosa like mengumpat, mengutuk, berfikiran negatif terhadap orng lain...its normal because we are a human....totally HUMAN...!!!!!

aku sebenarnya rindukan zaman dulu...dimana semua masalah ini x datang....aku nak wt putar balik masa..tp apakan daya...putaran dunia bukan hak kita...kan??? so, mcm mana nie??entah kenapa malam nie aku rasa betol2 dipinggirkan ke aku yang pinggirkan diri aku??? mcm2 cerita aku dengar...bolehkan aku percaya or ada org yang sekadar ingin mengambil kesempatan di atas masalah yang sedia wujud???
better blame myself before blame another person.....!!!!

time2 macam nie la kena dekatkan diri dengan Allah S.W.T kan...sebab kalau kita kehilangan manusia, kita masih ada Allah.....ya Allah.....tolonglan tunjukkan apa yang benar dan apa yang salah...sesungguhnya aku lemah tanpa petunjuk dariMu......aku bukan sesiapa tanpa Mu...ya Allah...andai ini ujian yang kau berikan untukku, maka Kau berikanlah aku ketabahan dan kekuatan untuk aku mengharungi nya....


dan disaat macam ni jugak aku perlukan abang disisi....walaupun nasihat dye kadang2 x masok akal, tp bila fikir balik, betul apa yang dye buat....
"abang, balikk la cepat....orng ada bnyak benda nak kongsi....orng x kuat bang....walaupun orng kuat gelak...tp sebenarnya org x kuat....xdak sapa nak kongsi masalah orng.....orng asa sume orang x bolah dipercayai....!!!!!! balik la abg.....balikk la..... ='(
i really need u now....!!!!!!!"


this night its time for me to cry because i feel lonely+miss+sad=crying......waaa....waaaaaa......waaaaaaaaa........

all about love =)

25 MAC 2013


Kadang2 kita ditipu tanpa kita sedari... semuanya kerana Cinta...

Kadang2 kita dipermainkan... semuanya kerana Cinta...

Kadang2 kita mudah memaafkan... semuanya kerana Cinta...

Kadang2 Kita kecewa... semuanya kerana Cinta...


semuanya kerana Cinta... Membuat kita lupa akan hakikat sebenar kehidupan bukan hanya semata2 cinta kepada sesama manusia...



Cinta sesama manusia biasanya membuat kita rasa putus asa, kecewa, terluka dengan sikap pasangan kita.....

Paksikan cinta kita kepada Allah Insyaallah kita akan bahagia selamanya.....






Manusia memang cepat berubah.Terutama sekali HATI. Tahu kenapa? Sebab kita tak pernah nak belajar bersyukur dan menghargai sesuatu yang kita dah ada...



aku kan tetap disisimu bila kau perlu.,
aku kan tetap disisimu bila kau rindu aku.,
aku kan tetap bersamamu bila kau perlu.,
aku kan tetap bersamamu bila kau rindu aku.,
ku tetap disisimu walaupun tiada jasadku disisimu.,
walau terbang jauh ku tetap disisimu.,
bila kita bersama rasa bagaikan raja.,
indahnya dunia ciptaan kita...





Jangan cuba COUPLE dengan perempuan yang ramai bekas teman lelaki. Mungkin awak orang yang seterusnya akan jadi bekas dia. Carefull sayang :')




Seorang teman bila berjauhan dia akan menanges kerana merindu & bila dekat dia akan menanges kerana takut terpisah .. Jika hari ini ia datang jangan biar dia berlalu pergi .. Jika esok dia bertandang jangan harap dia kembali lagi ..

#sesungguhnya yg INDAH itu PERTEMUAN , yg MANIS itu KEMESRAAN , yg PAHIT itu PERPISAHAN .. Dan yg tinggal hanyalah KENANGAN ==!


Sunday, 24 March 2013

xoxo.....huusiiiiihhhhh....!!!!!

25 MAC 2013

aku x taw apaa yang perlu aku rasa hari nie, mlm nie, n saat ini......
sakit atie, marah, sedih, heppy?????
sume dah bercmpuar jadi 1.....
why this happend to me????
for what reasons this happend 2 me?????
i'm also a women, have a feelings......
but what i can tell u that i love u more n more until i dont have energy to angry with u, to fight with u...because thats are my fault......
salah aku cuma x bagi dye tdoo je....2 je pun...hehe...al maklumla...aku wt call free for 12hours....of course la aku suohh dye layan aku 12hours.....tp apakan daya???
dye tdooo dahhh.....terpaksa lah aku menjadi pendengar lagu setia yg dye dendangkan ketika tdor 
krohh krohhh krohh.........something like that la that song....hehehe....
mesti comel dye tdor nyanyi g 2????tingin nyer nak tgkkkk....oppsss....AWAS...!!!!lesen yang aku miliki x matang lg..hikhikhik...sewel la mlm2 nie....

konon la abg tido mcm nie...
walau hakikatnyer dye 2 dah tuoo.....
emmm...malam nie boring do....rumate aku yg jd tempat aku bertukar idea n pendapat, tempat anyam ketupat...ade ker????hehe....x la...sekadar meluahkan rasa jekkk.....haa,,,rumate aku plak mlm nie tdo awl...letihh sgt kot..nmpak cm bad mood jekk...pa pun ikot dye la..aslkan dye bahagia..hikhikhik......

boring tahap gaban nie..=)
last but not least...aku pun nak tidoo...esok pg nak bangun awal plak....as usually....gayot kejap sebelum sayang ku masuk keja.....hehehe......byeee sumee...sweet dreamzzz.......assalammualaikum...=)

just want to do this right now.....!!!!!!!



xoxo....PUBLISH.....!!!!!




Saturday, 23 March 2013

bestttnyerrrr =)

hohohoh...=)
malam nie aku gayut ngn boy aku...best gler....tidak tep mlm dye tdoq awal....tp mlm nie dye rela tdoq lmbat sebab nak gayot ngn aku....hehe...tp aku yg tpon...dye jimat kredit katanya.....xpe la...dye x dapat gaji g...t dpt gaji taw la aku nk pau dye....kihkihkih...hbss la doittt syang aku...tp ada aku kisahhh......kihkihkih

aduhhhh.....bergayut pnya pasal aku lupa nak stdy niehhh......ish2...kihkih...
tp x pe....yg penting rindu aku lepass.......yg len letak belakang sat mlm nie....esok2 lehh wat lg kan...hikhik =)
jom la nk g gayott sat.....ehhh aku x ajak spa2 ikot aku gayot...la korang korang nak gayot g tpon bf sndri ekk.....dilarang ganggu aku ngn bf aku k...!!!! amaran keras nie....

bubbbyeeeee......

nie anggap la aku ngn abg aku....
walaupun realnya  aku n abgku lebih cabtik dari nie...
kihkih

Friday, 22 March 2013

x dak keja =}

23 MAC 2013

huuuhhhhhhhh....boring tahap gaban dah nie......x tqu nak buat ape taw ka....asa mcm nak balikk...tp mak aku plak xdak kalau balik...so aku amek keputusan x payah balikk.....jadi disebabkan atas keputusan aku 2 aku terpaksa menganggung sebab dan akibatnya....sebab x balik n akibatnya aku boring+bosan=sewell sebentar....sebentar je tw...bkn lama punn....hehe
disebabkan kebosanan n keboringan yang telah melanda diriku sejak semlm ni, aku telah melakukan satu aktivi yang boleh dikira matang juga la tp ada la sikit kebudak-budakkan 2...hehe...

first pic

second pic <3

we together

love

me n rumate

kenangan kat johol, nogori 9

rumate

aiiyooooo

mestilah aku kan....

nie la keja aku sepanjang sehari setengah nie....smpai kan baju yang aku rendam pun aku x p jemur lagi....punya khusyuk dok edit nie.....hehe...

k la nak g jemur baju dah nie.....t masam plak baju aku.....bubbyyeeee guyysss.... =)

Tuesday, 19 March 2013

muahhh.....love u more n more dear :-*

19 MAC 2013

yeaaaaaaaaa.....perkataan yang ku nantikan selama perkenalan kami keluar juga dari mulutnya ptg td...
Alhamdulillah....penantian ku bakal menjadi kenyataan....

gambaran cincin tunang kami
hehe....tgk kat ats 2..mesti dah tau kan perkataan pa yang aku mksudkan???
kawinn la....hehe....bahagianya...n x sabar tunggu saat kami disatukan nanti....tahun 2014 bakal mencipta sejarah dalam hidup ku...sejarah yang x dapat ku lupakan.....sebab pada tahun itu, aku akan tamat pengajian ku selama 4 tahun di UUM dan dalam tahun 2 juga aku bakal menjadi "PERMAISURI" kepada seorng insan yang telah mengharungi n menghabiskan zaman remaja nya bersamaku.....


pada tahun itu juga, terjalinlah satu ikatan yang akan mengikat cinta dan kasih sayang kami yang telah kami semai pada zaman sekolah lagi....sepanjang perkenalan itu, telah bermacam-macam cabaran dan dugaan yang kami tempuhi bersama...dari masalah belajar smpailah masalah keluarga, kami kongsi bersama...dan pabila saat keluarga ku menerima dugaan terbesar iaitu kehilangan orng yang sangat bermakna dalam hidup kami, si dia lah yang berada di sisi kami,,memberikan semangat tanpa jemu....kehilangan insan itu sangat menyedihkan dan kesedihan itu dirasakan sampai kehari ini....pejam celik pejam celik telah 5 tahun adik ku pergi mengadap Illahi.....saat kehilangan tu, rasa macam tercabut jantung aku....dye lah adik yang paling rapat dengan aku..dan aku x sempat cakap pun ngn dye...x sempat nak gtw yang aku syang dye sangat...
tp x pe la...Allah lebih sayangkan dye..dye pun dah lama menanggung kesakitan....
dan disaat itu lah si dia x pernah meninggal kan aku...aku sentiasa mendengar kata2 semngat dari dye.....

ehh...kenapa tetiba sedihh nie?????????
emmmmmm sebenarnya, aku terlampau rindukan adik manja aku 2...lama dah x dengar gelak tawa dye....lama dah x bercerita dengan dye...walaupun dye kecik lg, tp aku senang cerita2 dengan dye....
istimewa sangat dye di mata kami sekeluarga.....


sayang....aku x sabar menanti saat ini......saat ini termetrilah cinta kita....

buat Allahyarham Muhammad Hafiz bin Mohd Yusof..besemadilah adik disana....doakan hajat kak long n abg anuar dipermudahkan....saaaaaaaayyyyaaaaaaangggggggg adikkk......

Monday, 18 March 2013

kesiannnn.....='(

nie kali kedua aku post tok hari ini.....  bukan apa..aku rasa sedih n kecian kat dye kat sana..
kuat kerja smpai kesihatan terjejas....mang la keja mcm 2 gaji 5k, 6k sebulan,,,,
tp risikonya???????

bukan aku x bagi dye keja 2 n bukan aku nak halang minat dye...tp aku x mau dye sakit...sapa x mau 'future husband' gaji mahal kan...tapi kalau gaji mahal n kesihatan tergadai nak buat apa???duit tinggi gunung jerai pun x guna kan...aku penah suarakan sal nie..tapi dye ckp dye cuma nk keja 5 or 6 tahun je sebelum dye bertugas sebagai tenaga pengajar dalam bidang yang dye minat 2....

emmm.....bila ingat balik, betol ka kata2 dye...4 tahun dye dok rumah tanpa bekerja selepas dye accident hari 2..nie la masa dye nak himpun duit kan????nak jamin masa depan..nak kawin lagi...hehe...dlm risau2 terselit jugak perangai gatai 2.......

nak tau ke kerja dye ape???lw tgk pun takot la....


nie la keja dye...WELDING....

sapa la yang x risau kan kalau tgk...dye amek kos nie dlu, x dak sapa pun tau even mak dye sndiri...
bila dye dah habs belajar baru mak dye tau kerja ank dye..
apa lagi mengucap pnjang la mak dye...tp dah minat ke arah 2...xdak sapa leh halang....

by the way sayang..just take care urself.....i'm very worried about u....love n miss u dear......


18 MAC 2013

hoihoihoi......
pening pala ari nie....lec tambah lg assgment..yg bg sblm nie pun x dan lagi nak puan encik lecturer woiii....mentang2 la dah dekat last2 sem nie kan.....eja semakin melimbun bak kata orng kedah....hehe....

walaupun kerja belambak, dan lagi aku dok mai update blog...pas 2 gaduh dok salahkan lecturer...baguihnya student....hehe.....

tp kan mcm mana nak wt keja, paperwork pun belambak nk kena wat....ishh dah la aku nie jenis x pndai nak bahagi masa...masa yang dok bahagi aku la nie..ka aku nk kena guna formula SAINS PENGURUSAN ha???optimumkan kerja n maksimum kan kepuasan???

entah apa2 la kan....haissshhh....tp aku sebenarnya x dak mod nk wt eja..sbb otak dok sarawak, jiwa dok umah, perasaan dok atas katil n badan dok sana sini...dia x tau nk ikot mana...cian kat badan aku...haha...
dahh la dulu...aku nak p wt assgment kesayangan aku 2..lw dok ngadap benda alah nie smpai 10 taun g pun x habis....haha...caucincau.... >_*
sejak bila aku tukar jantina????
kekeliruan yang teramat sangat 

Sunday, 17 March 2013

miss him a lot

17 MAC 2013


emmmm....dah beberapa hari aku x update blog aku nie........aku bnyak hbskan masa dengan fb, movie, stdy...ehhh bunyi cm seragam je...hehehe...but that the fact...!!!!!aku rindukan si dye la...ishhh.....x penah rindu mcm nie..mungkin sebab kami dah penah ptus dulu kot.....tp kalau nk dibanding kan time putus dulu x dak la aku rindu dye mcm sekarang nie....sekarang nie ase mcm nk flighy je kesarawak sana.....tp..............................emmmm....semua kerja aku tertangguh sbb otak aku melayang....tp tertangguh pun siap jugak...hehe...kira aku nie leh control lg la perasaan aku nie...bak kata orng putih i can cntrol may feeling....haha....belagak ko..!!!!tp kan, ada bagus jugak dok joh nie...nak tw sebab apa????haaa...kena la tinggal jauh dlu...baru lah kita leh share sama....ehh sapa yg nak share nyer...bkn ade orng tau pun pa aku luah nie kan...haha.....bongokk toii la......aku luah la...nma pun coretan kan...so coret ja la...haha....dok jauh nie mmbuatkan hubungan makin rapat n meningkatkan graf kasih sayang....ewahh men graf2 bagai..ingt matematik ke....hahatp x semua yang akan jd mcm aku nie,,,ada setengah 2 makin jauh merantau makin jauh jugak hubungan 2 kan....tp aku syukur sgt sebab kejauhan ini mmbuatkan aku ngn dye makin dekat....syukur sangat...dan aku harap perasaan yang ada antara kami nie makin kuat hingga selamanya....InsyaAllah..xsabar nak jumpa dye...tp lambat lagi..mungkin aya posa nie...x pun lepas raya....ohhh x sanggop nya nak smbut syawal tanpa dye.....emmm stakat nie dlu la...aku nk g jog nie...nk kurus...nk bagi kejutan time dye balik t...hahahhaha....kejutan la sgt.....last n special 4 u dear




Saturday, 9 March 2013

birthday present 4 my boy

9 MAC 2013

diriku diselubungi kesedihan kerana my boy telah terbang ke sarawak.....tahun nie x dapat la smbot birthday dengan dye....hukhukk :'(ala....thun2 lepas pun bknnya aku smbot birthday dgn dye pun...sekadar wish dalam fon je...so thun nie pun x dak beza la kan..hehe.....tp kan, aku dah belikan hadiah tok dye..semangat tak aku???padahal birthday dye lambat lagi..n lambat lag juga aku leh bagi kat dye pun./...tp x pe la kan....dah belikan pun..tp x payh pikir dah....sejak berjauhan nie, bkn men manis n lembot lagi cara dye layan aku...hehe...2 la hikmah nya bila berjauhan kan??rindu 2 memang la...tp rindu 2 sangat indah untuk digambarkan...hehe......

dibeli pada 5MAC2013.....



simpel je kan hadiah aku nie??aku pun x tw nk beli ape sebenarnya...just nmpak nie then aku amek jela...jnji dye leh ingt kat aku lw dye tk benda nie...walau pun x mahal sgt harganya, tp nilai sentimentah yang terselit 2 sgt mahal hingga tak ternilai....bagi aku la 2...bagi dye aku x tw la plak..kena tnya dye la yang 2...hehe....."love u dear...."

Tuesday, 5 March 2013

5 MARCH 2013


arrgghhhhhhh.........!!!!!!!!sakit betull hati ku ini......mang geram toii la...x hbs2 nk wt aku marah..x puas2 lg ke haa????nk tgk aku mati sebab marah kat ang ka?????marah pun masih syng lagi..nie yang pelik seorang pmpuan nie...bek laki 2 wt dye marah cm na pun dye tetap sayang......tp aku tetap marahh.....kalau aku x telefon td, aku x tw yang dye akan g kl mlm nie...kalau aku x tepon td aku x kan yg dye kuar ptg td...nape ha???susah sgt ke nk bg tau aku????aku kan dah tpopkan..bhong sgt la lw x taw ta tpop dah masukk.....kadang2 aku rasa mcm aku nie plak yg lebih2 amek tw sal dye...dye x penah nk bgtau aku sendiri.....aku x mintak ape pun dari dye...aku cuma nak dye hargai aku, aku cuma nak sikit masa dye tok tanya kan khabar aku, aku cuma nak sikit perhatian dari dia....susah sgt ke ape yg aku mntak nie?????


air mata menitis lagi demi orng yang disayangi


Monday, 4 March 2013

first experience as a "pengarah"

04 MARCH 2013

uuuuucaaakkkk....!!!!!!stress toii aku....tinggal lagi beberapa jam tok aku handle satu meting yang bagi aku agak besar la sebab boleh dikatan ia meting untuk program under club...hoi hoi...bkn club mlm k..tp club di bawah kos aku iaitu pengurusan teknologi club...aku bkn ape, penah jd pengarah projek tp just tok projek kecik yang melibatkan peserta n ajk yg kecik ja..kali nie peserta n ajk yg ramai...seram sejuk jugak la..tp x pe..kita sma2 belajar la kan..lw dah x reti tp x nak buat, sampai bila2 pun x reti la kan...ini merupakan langkah pertama aku untuk mengasahkan soft skill aku...harap2 sume lancar la....

metting EXTREME RUNNING MAN

Saturday, 2 March 2013

so sad...='(

2 MARCH 2013

i'm really2 sad u know.....because on this monday, my lovely boy akan ke kuala lumpur..dan akan berlepas ke kuching sarawak pada hari rabu...yang buat aku sedih 2 sebab aku x leh jumpa dye esok isitu pada ari ahad sehari sebelum dye bertolak ke kuala lumpur...nk tau sebab apa kita orng x leh jmpa???ishh x kan aku nk gtw kot...tp x pela kan nie kan tok luahan hati...sebab nya si boboy aku 2 x cukup pitih bak kata orng kelantan, dont have enough money bak kata orng putih, n x cukup doit bak kata aku.,...haha...ish dalam sedih pun leh lagi aku gelak..ikhlas ke x sedih aku nie ha????opkoz la ikhlas.....tp kan aku lagi risau...sebabnya sekarang kan ada krisis kat sabah..aku takot melarat ke sarawak plak...tp x kan la kan...sebabnya, anggota pertahan iaitu polis dan tentera kan tengah kawal, so agak tipis la perkara nie akan merebak ke sarawak....insyaAllah sabah akan kembali aman n aku doakan kan anggota pahlawan kita kat sana selamat.....kembali kepada cerita my lovely td..aku nk bagi apa ek sebagai kenangan tok dye bawak g sana kononnya bila dye tgk hadiah yang aku bagi 2 dye akan ingt kat aku la...haha...mcm dak kecik plak asa..tp mcm mna nk bagi kalau x leh jumpa kan,ishh pening dah aku nie,.....x pa la syang....walaupun kita x dan jumpa sebelum sayang bertolak ke sarawak nie, tp saya akan sentiasa menunggu kepulangan mu....ewahh..pesanan mcm dye plak yg nk p berperang..kalau ya pun dye p berperang, bknnya dye tw aku aku pesan apa sbb dye x tw aku da blog..haha...tp x pe la...t bila dah kawin aku gtaw la sal blog nie...baru la romantik kan...hahaha..tp kan boy aku 2 bkn romantik pun...silap2 dye ta aku gedik g da la...huishhh maw aku penggal pala dye dok ta kat aku mcm 2....dh la dye x mw aku publish gmbar dye lam fb...


saya sayang awk.....





gambar nie gambar lama dah...tp memandangkan aku ngn dye x banyak gambar bersama, so terpaksalah aku edit gambar2 lama supaya nmpak baru..haha...cerdik x aku????boy aku nie x suka bergambat, katanya dye x handsome pun..bagi aku plak biar la x handsome pun jnji aku syg n leh bimbing aku kan...agpun lw x hndsome, x dak la orng len dok berebut ngan aku.......last but not least I LOVE U FOREVER N EVER