Monday, 4 March 2013

first experience as a "pengarah"

04 MARCH 2013

uuuuucaaakkkk....!!!!!!stress toii aku....tinggal lagi beberapa jam tok aku handle satu meting yang bagi aku agak besar la sebab boleh dikatan ia meting untuk program under club...hoi hoi...bkn club mlm k..tp club di bawah kos aku iaitu pengurusan teknologi club...aku bkn ape, penah jd pengarah projek tp just tok projek kecik yang melibatkan peserta n ajk yg kecik ja..kali nie peserta n ajk yg ramai...seram sejuk jugak la..tp x pe..kita sma2 belajar la kan..lw dah x reti tp x nak buat, sampai bila2 pun x reti la kan...ini merupakan langkah pertama aku untuk mengasahkan soft skill aku...harap2 sume lancar la....

metting EXTREME RUNNING MAN

No comments:

Post a Comment