Saturday, 9 March 2013

birthday present 4 my boy

9 MAC 2013

diriku diselubungi kesedihan kerana my boy telah terbang ke sarawak.....tahun nie x dapat la smbot birthday dengan dye....hukhukk :'(ala....thun2 lepas pun bknnya aku smbot birthday dgn dye pun...sekadar wish dalam fon je...so thun nie pun x dak beza la kan..hehe.....tp kan, aku dah belikan hadiah tok dye..semangat tak aku???padahal birthday dye lambat lagi..n lambat lag juga aku leh bagi kat dye pun./...tp x pe la kan....dah belikan pun..tp x payh pikir dah....sejak berjauhan nie, bkn men manis n lembot lagi cara dye layan aku...hehe...2 la hikmah nya bila berjauhan kan??rindu 2 memang la...tp rindu 2 sangat indah untuk digambarkan...hehe......

dibeli pada 5MAC2013.....



simpel je kan hadiah aku nie??aku pun x tw nk beli ape sebenarnya...just nmpak nie then aku amek jela...jnji dye leh ingt kat aku lw dye tk benda nie...walau pun x mahal sgt harganya, tp nilai sentimentah yang terselit 2 sgt mahal hingga tak ternilai....bagi aku la 2...bagi dye aku x tw la plak..kena tnya dye la yang 2...hehe....."love u dear...."

6 comments:

  1. hope hampa dua akan kekal slamanya..bleh la aku merasa mkn nsik mnyak nnt..hihi

    ReplyDelete
  2. haha.....tq2....t lw da rezeki aku jmpot ang.....wajib mai...x kira la dok seberang laut la, seberang bukit ka...hehe,,,

    ReplyDelete
  3. heee..op kos laa..kalo pnjg umr..mst aku smpai pnya laa..siap ikut p belaqak lagi..haha..hg pn kna wat cmtu jgak la kt aku..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok2...ang x maw tanam ka???dan la berhasil..hahaa..

      Delete
  4. hahaha..aku tgh semai dgn baja dh la ni..meniti detik2 bhgia..aku sma jgak mcm hg wat blog dia xtau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa2...kita supprisekan depa..heeeeeeeee

      Delete