Sunday, 17 March 2013

miss him a lot

17 MAC 2013


emmmm....dah beberapa hari aku x update blog aku nie........aku bnyak hbskan masa dengan fb, movie, stdy...ehhh bunyi cm seragam je...hehehe...but that the fact...!!!!!aku rindukan si dye la...ishhh.....x penah rindu mcm nie..mungkin sebab kami dah penah ptus dulu kot.....tp kalau nk dibanding kan time putus dulu x dak la aku rindu dye mcm sekarang nie....sekarang nie ase mcm nk flighy je kesarawak sana.....tp..............................emmmm....semua kerja aku tertangguh sbb otak aku melayang....tp tertangguh pun siap jugak...hehe...kira aku nie leh control lg la perasaan aku nie...bak kata orng putih i can cntrol may feeling....haha....belagak ko..!!!!tp kan, ada bagus jugak dok joh nie...nak tw sebab apa????haaa...kena la tinggal jauh dlu...baru lah kita leh share sama....ehh sapa yg nak share nyer...bkn ade orng tau pun pa aku luah nie kan...haha.....bongokk toii la......aku luah la...nma pun coretan kan...so coret ja la...haha....dok jauh nie mmbuatkan hubungan makin rapat n meningkatkan graf kasih sayang....ewahh men graf2 bagai..ingt matematik ke....hahatp x semua yang akan jd mcm aku nie,,,ada setengah 2 makin jauh merantau makin jauh jugak hubungan 2 kan....tp aku syukur sgt sebab kejauhan ini mmbuatkan aku ngn dye makin dekat....syukur sangat...dan aku harap perasaan yang ada antara kami nie makin kuat hingga selamanya....InsyaAllah..xsabar nak jumpa dye...tp lambat lagi..mungkin aya posa nie...x pun lepas raya....ohhh x sanggop nya nak smbut syawal tanpa dye.....emmm stakat nie dlu la...aku nk g jog nie...nk kurus...nk bagi kejutan time dye balik t...hahahhaha....kejutan la sgt.....last n special 4 u dear




5 comments:

  1. jauh di mata dekat di hati..heeee

    ReplyDelete
  2. sweet itu hnya kita yg rasa..ceeewahhh..bila doc chenta brkata-kata

    ReplyDelete
  3. hahaha....lehh dah buka klinik cinta.....kihkih

    ReplyDelete