Sunday, 24 March 2013

xoxo.....huusiiiiihhhhh....!!!!!

25 MAC 2013

aku x taw apaa yang perlu aku rasa hari nie, mlm nie, n saat ini......
sakit atie, marah, sedih, heppy?????
sume dah bercmpuar jadi 1.....
why this happend to me????
for what reasons this happend 2 me?????
i'm also a women, have a feelings......
but what i can tell u that i love u more n more until i dont have energy to angry with u, to fight with u...because thats are my fault......
salah aku cuma x bagi dye tdoo je....2 je pun...hehe...al maklumla...aku wt call free for 12hours....of course la aku suohh dye layan aku 12hours.....tp apakan daya???
dye tdooo dahhh.....terpaksa lah aku menjadi pendengar lagu setia yg dye dendangkan ketika tdor 
krohh krohhh krohh.........something like that la that song....hehehe....
mesti comel dye tdor nyanyi g 2????tingin nyer nak tgkkkk....oppsss....AWAS...!!!!lesen yang aku miliki x matang lg..hikhikhik...sewel la mlm2 nie....

konon la abg tido mcm nie...
walau hakikatnyer dye 2 dah tuoo.....
emmm...malam nie boring do....rumate aku yg jd tempat aku bertukar idea n pendapat, tempat anyam ketupat...ade ker????hehe....x la...sekadar meluahkan rasa jekkk.....haa,,,rumate aku plak mlm nie tdo awl...letihh sgt kot..nmpak cm bad mood jekk...pa pun ikot dye la..aslkan dye bahagia..hikhikhik......

boring tahap gaban nie..=)
last but not least...aku pun nak tidoo...esok pg nak bangun awal plak....as usually....gayot kejap sebelum sayang ku masuk keja.....hehehe......byeee sumee...sweet dreamzzz.......assalammualaikum...=)

just want to do this right now.....!!!!!!!



xoxo....PUBLISH.....!!!!!




No comments:

Post a Comment