Thursday, 6 December 2012

like a child

7 DECEMBER 2012
cakkkk...!!!!! assalammualaikim sume..
penat rasa ari ni...npe tahh....rindu kampung agk nya....kampung ke orng yang da d kampung 2???haha
bialahh rahsia ekk..kihkih...
emmmmm smlm adalah hari yang paling terukk tw x..
ishh npe lahh leh jd cm 2...
ada la ada kuiz leh lag wt perangai mcm 2..hadoiiii..
fittiyahh oii awk 2 dh 22 tahun tw bkn 2 tahun..
cuba la berubahh sikit jagn nk kebudak-budakkan sgt.....
sebenarnya aku tertidur dlm kelas...sebelum nie pun penah jugakk..
tp semalam terukk lg
smpai x lehh nk buka mata lnsung...haiisssshhhh...
then bila kuiz aku leh lupa yg mna data kena amek n yang mana x kena....2 la implikasinya lw x ckp tdur..
bila hbs kelas plakk aku ik==teman kwn g mall..
nk cri mkn katanya...
aku pun beli la cool blog n greng pisang..
then dye ajk mkn kt cafe plak..
aku pun ikt la...
tp di satu sudut aku ternmpak benda bakar2 kan so apa lg...teringin siott..!!!
hahahaha
bila smpai kt orng yg dok bakar membakar 2 kan..tetiba aku rasa kenyang...
tp apabila nafsu menguasai diri aku tetap beli jugakk...
4 batng plak 2...
aku pun mkn la kan..mkn punya mkn smpai aku dh x lehh nk telan da
nk buang syang plakk..last2 bg kwn...emm x pe la,,rezeki dye kann....dri aku buang bekk aku bg kwn aku mkn.,,,,x la nmpak membazir n siap lehh wt kenduri lagi kan....hehe
pas 2 bila mlm aku nk rumate n kwn dye, kami tengokk la cerita.,,
kmi padam lampun n tgk smbil tdur..nk awesome la knon kan..
last2....haha...aku ngn rumate tertidur...cian dye tgk sorng2,,,
sorry dear...x disengajakan.....
kihkih....
ehh ehh...dh lewat nie...dornag ajk mkn dhh 2...emmm jumpa nnti ekk...
bubbyee...!!!!!

No comments:

Post a Comment