Monday, 22 April 2013

apa lagi nie.....!!!!!!!!!!




apa lagi yang tak kena nie ha..!!!!
aku dah diam kan...
dah kata salah aku...aku dah mntak maaf pun....
soo......!!!!
bila plak timbul isu tak puas hati nie...
selama aku kenal kamu,,aku tak penah rasa pun sedikit rasa tak puas hati.....
rasa marah dan sebagainya.....
tapi..!!!!
aku yang rasa tak puas hati ka kamu yang rasa tak puas hati?????
bila aku tegur, kamu buat muka macam nak marah...apasal????
sapa yang nak berani tegur dah...
law budak-budak pun mang dah x kan berani dah...
sekurang-kurangnya aku dah berani kan diri tegur kamu kan.....
aku dah cuba penuhi permintaan kamu, dah cuba buatkan kamu heppy...
ada lagi ka yang x kena nie ha????
just tell me....
aku dah penat la ngn sume nie....
banyak lagi benda yang aku nak pikiaq....
aku dah last sem la...so plezz....benda-benda remah macam nie x payah nak dipanjang kan la...
bila kata maaf dah dikeluarkan, so just stop la....

***********************************

letih la....
bila kita dah mula serasi dengan seseorang, mula la timbul masalah....
nk buat apa lagi ha...???
aku pun dah pening pikir.......
kalau kamu anggap aku kakak, aku 10 kali anggap kamu adik...
lau tak aku tah share la sume masalah aku dengan kamu.....
mungkin kadang-kadang ada sesetengah hal tu aku terlepas pandang...
so kalau kamu nampakdan rasa benda tu tak betul..
just tegur la...
aku leh trima kot....
tapi tgk bahasa la beb....
lau bahasa tu kurang diajar....
sapa pun sentap.....
tapi kalau bahasa tu elok,,so tak dak masalah la....
just mind your word......
kalau word cantik...p tegur mat rempit pun dorang leh terima....
tapi..!!!!!
kalau word tak cantik....p tegur tok imam pun tok imam marah...
walaupun teguran anda itu berasas.............




No comments:

Post a Comment