Thursday, 25 April 2013

terasa bahagia seketika =)



waaaaahhhh.....
dah lama gila tak update blog nie kan???
lama la????
bukan baru dua tiga hari lepas dah updaye ka???
poyyooooo je lebihh....hehhehehe

********************

nak share rasa bahagia ja nie...
sebenarnya beberapa hari lepas aku ada try google blog aku...
nak tau apa keputusan nya????
nakkk korangg tgk ekk....
jangan tekejot sudaa....
heeeeeeeeee


dok no 1 kot coretanku buatmu ^_*
jangan jeless ekk......kihkihkih

******************************

kedua nyer terasa bahagia sebentar bila abang aku cakap dye nak balik dua tiga hari lagi....
aku yang tengah sakit pun time tu apa lagi....
semangat terus la....tapi apakan daya..
sakit menguasai diri...
saat tu aku hanya mampu tersenyum ja sambil hati berbunga-bunga.....
aku tanya dye tarikh nak balik sebab aku leh wt sedikit persediaan ringkas la kononnya...
persediaan apa pun aku x tau...
dye bukan laki aku lagi pun yang aku dok kalot nak wt sangat tu kan..
kalau balik pun belum tentu leh jumpa aku...
mesti family dye diutamakan dulu...
haha
tapi...apa pun jadi dye mesti jumpa aku....
kalau tidakk.....!!!!!!!
x tak payah nak suprise sangat la...
penantian satu penyiksaan tau tak...

********************

semalam a.k.a hari ini merupakan ulang tahun kelahiran abang aku...
semalam dalam sakit-sakit pun aku paksa dye tunggu sampai pukul 12..
dye tanya kenapa...ada masalah ka...
aku cakap ada la...masalah besar sangat smpaikan tak boleh cakap selagi x cukup pukul 12...
bila aku tengaok jam dah pukul 12 tengah malam
aku pun call la...wishh la konon....
dye cakap...lohhh yang nie je...
bongok kan abang aku tu...sampai birthday sendiri pun lupa...
tapi jangan lupa birthday aku sudahh la...heeee
aku sempat la wish kat dye semalam n pagi tadi...
semalam aku wishh kat telepon je...
personally wish..
pagi tadi aku wish dekat fb dengan menguploadkan gambar..
nak tgk x gambar ape yang aku upload kan???
jeng jeng jeng....


gambar nie la....
hehe...biaq satu dunia tau....
wahhhh ayat...x lehh blah lansung....

********************

haaa...sal masalah aku tu kan....
aku rasa dah settle la kot...
aku dah malas nak pikir...
banyak lagi masalah yang perlu di utamakan....
so kalau hal yang kecik-kecik nie..abaikan ja ekk...
lagi pun yang salah dah mengaku n maaf pun dah dipohon...

********************

dan sekarang dengan bangga nya aku isytihar kan

AKU BAHAGIAA.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




No comments:

Post a Comment